Zařízení & příslušenství
菠菜培根麵包
Příprava 35min.
Celkový 3hod. 40min.
3 個
Suroviny
-
水 (含烹煮和揉麵糰用)410 克
-
菠菜葉 切段(約2公分)50 克
-
培根 切丁70 克
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用220 克
-
法國老麵60 克
-
鹽1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
橄欖油 (約15克)1 大匙
-
熱水80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
16 g
Kalorie
1816.7 kJ /
436 kcal
Tuk
11.7 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
67 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(下)
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan