Kompatibilní verze
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de sucre en poudre
- 75 g de miel
- 85 g de sirop de glucose, ou de glucose déshydraté
- 10 g de beurre demi-sel
- 1 pincée de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour la finition
- 110 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 14.3 g
- Tuk
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2sa
Mousse au chocolat magique
15 分钟
Guimauves à la fraise
3h 35min
Petits pots de crème au chocolat
40 min
Bouchées aux trois chocolats
2h 30min
Chocolat au riz soufflé
1sa 20 dk
Mousse au chocolat magique
15 分钟
Œufs au lait aux Carambar
1sa 30 dk
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
3h
Entremets chocolat noisette
2h 30min
Barres choco-coco
1sa
Mousse au chocolat croustillante
2sa