Kompatibilní verze
Bonbon choco-ramel à la fleur de sel de Guérande (Eric Guérin)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de sucre en poudre
- 75 g de miel
- 85 g de sirop de glucose, ou de glucose déshydraté
- 10 g de beurre demi-sel
- 1 pincée de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour la finition
- 110 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Sacharidy
- 14.3 g
- Tuk
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois tomate-fraise
2h 25min
Assortiment de truffes au chocolat
45 min
Carrés menthe-chocolat
5h
Crémeux aux noisettes
1 godz. 45 min
Faisselle de chèvre au pesto d'herbes sucré
1h 15min
Ballotine de poulet aux figues
1h
Les doubitchous... ça se mange sans faim !
24h 10min
Gâteau magique chocolat-caramel
5h
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1h
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
3h
Cœurs sablés rose
40 min
Mousse au chocolat magique
15 Min