Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à brioche (la veille)
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 3 œufs
- 25 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 250 g de farine de blé
- 20 g d'eau
- 140 g de beurre doux, coupé en morceaux
La garniture (le jour même)
- farine de blé, pour le plan de travail
- 120 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 120 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 822 kJ / 196 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cervelle de canuts
12h
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Bugnes du carnaval
3 Std. 35 Min
Tarte à la praline
3 Std. 20 Min
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55 min
Terrine de canard
24h
Quenelles nature sauce nantua
3 godz. 40 min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3h 15min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 min
Bugnes à la fleur d'oranger
3h 25min
Gâteau de Savoie
55 min