
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à brioche (la veille)
- 250 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 3 œufs
- 25 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 250 g de farine de blé
- 20 g d'eau
- 140 g de beurre doux coupé en morceaux
La garniture (le jour même)
- farine de blé pour le plan de travail
- 120 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 120 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 196 kcal / 822 kJ
- Protein
- 3.3 g
- Tuk
- 11.1 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Oreillettes au citron et à l'orange
1hod. 30min
Navettes
2hod.
Gratinée aux oignons
50min
Calissons d'Aix
24hod.
Fiadone
55min
Cervelle de canuts
12hod.
Pompes à l'huile
3hod.
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1hod. 15min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Tarte à la praline
3hod. 20min
Saucisson brioché de Lyon
3hod. 25min
Gâteau de Savoie
55min