Zařízení & příslušenství
米紙蝦餅煎
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
蔥 切段20 克
-
薑10 克
-
蒜頭15 克
-
蝦仁300 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
太白粉½ 茶匙
-
越南米紙 (Ø約15公分)6 張
-
泰式甜辣醬 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.7 g
Kalorie
193.5 kJ /
46.3 kcal
Tuk
0.2 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
3步驟料理奇蹟
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan