Zařízení & příslušenství
椒鹽羊排
Příprava 35min.
Celkový 2hod. 30min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭12 克
-
蔥 切段,約7公分1 支
-
醬油20 克
-
米酒10 克
-
糖5 克
-
味醂10 克
-
羊排,任一種類 分切550 克
-
水1600 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
花椒粉1 大匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
鹽2 茶匙
-
糖1 茶匙
-
油1 大匙
-
油5 克
-
蔥 切蔥花,蔥白和蔥綠分開1 支
-
紅辣椒 (大型) 切段,約1公分1 支
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
769.9 mg
Protein
20.9 g
Kalorie
1428.5 kJ /
341.8 kcal
Tuk
25.3 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
89.1 g
Sacharidy
5.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台味舒肥
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan