Zařízení & příslušenství
茄汁牛腩配法國麵包
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 5min.
2 人份
Suroviny
-
牛腩 切塊(約4-5公分)600 克
-
1 茶匙 乾燥香茅, ,切碎新鮮香茅 切碎(約0.3公分)1 枝
-
肉桂粉½ 茶匙
-
咖哩粉1 茶匙
-
魚露3 大匙
-
黑胡椒粉⅛ 茶匙
-
油25 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
蒜頭 略為拍扁15 克
-
蕃茄糊125 克
-
罐裝切碎番茄600 克
-
冰糖15 克
-
水700 克
-
八角1 粒
-
紅蘿蔔 切塊(約2.5公分)100 克
-
白蘿蔔 切塊(約2.5公分)200 克
-
鹽1 茶匙
-
法國麵包2 條
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
87.5 g
Kalorie
7082.4 kJ /
1694.4 kcal
Tuk
67.8 g
Vláknina
7.4 g
Sacharidy
173.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
越南,越美味
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan