Zařízení & příslušenství
茶油菠菜豬肝湯
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
2 人份
Suroviny
-
豬肝 切斜片(約1公分厚)100 克
-
水 (含浸泡和烹煮用)1650 克
-
苦茶油10 克
-
嫩薑 切絲15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
-
菠菜 切段(約5公分)100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
236.8 mg
Protein
11.5 g
Kalorie
492.6 kJ /
117.8 kcal
Tuk
7.2 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
4243.6 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
74 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan