Zařízení & příslušenství
辣牛肉生菜捲
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
醬汁
-
魚露½ 茶匙
-
檸檬汁1 顆
-
白芝麻油1 茶匙
-
新鮮紅辣椒 切片1 枝
-
香菜 只取梗5 克
-
醬油1 茶匙
-
二砂糖1 茶匙
-
油1 茶匙
生菜捲
-
蒜頭2 粒
-
薑5 克
-
新鮮紅辣椒 切段1 枝
-
香油1 大匙
-
牛絞肉200 克
-
豬絞肉200 克
-
鹽1 茶匙
-
魚露½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
二砂糖1 茶匙
-
蔥 切蔥花5 克
-
美生菜8 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.5 g
Kalorie
1172 kJ /
280.5 kcal
Tuk
19.5 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
6.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
非辣不可
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan