瑞士格子麵包

瑞士格子麵包

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 16hod. 5min.
4 個

Suroviny

Biga酵頭
  • 法國麵包粉
    100 克
  • 60 克
  • 乾酵母粉
    ¼ 茶匙
主麵糰
  • 法國麵包粉 多備一些撒粉用
    140 克
  • 95 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 橄欖油
    1 大匙
  • 奶油 切細條狀
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 7.5 g
Kalorie 1070 kJ / 256.5 kcal
Tuk 3.8 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...