Zařízení & příslušenství
瑞士格子麵包
Příprava 20min.
Celkový 16hod. 5min.
4 個
Suroviny
Biga酵頭
-
法國麵包粉100 克
-
水60 克
-
乾酵母粉¼ 茶匙
主麵糰
-
法國麵包粉 多備一些撒粉用140 克
-
水95 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
橄欖油1 大匙
-
奶油 切細條狀5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
7.5 g
Kalorie
1070 kJ /
256.5 kcal
Tuk
3.8 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(下)
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan