Zařízení & příslušenství
義大利復活節臘腸麵包
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 20min.
1 個
Suroviny
酵種
-
牛奶115 克
-
乾酵母粉1 ½ 茶匙
-
法國麵包粉75 克
主麵糰
-
法國麵包粉 多備一些撒粉用185 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 大匙
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊50 克
-
義大利臘腸(任一種類) 切丁(約0.5公分)70 克
-
帕瑪森乳酪 切丁70 克
-
油 少許(抹油用)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
76 g
Kalorie
7777 kJ /
1866 kcal
Tuk
88 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
200 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(下)
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan