義大利復活節臘腸麵包
TM5 TM6

義大利復活節臘腸麵包

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

酵種

  • 115 克 牛奶
  • 1 ½ 茶匙 乾酵母粉
  • 75 克 法國麵包粉

主麵糰

  • 185 克 法國麵包粉 ,多備一些撒粉用
  • ½ 茶匙 鹽
  • ½ 大匙 糖
  • 1 顆 蛋
  • 50 克 奶油 ,切塊
  • 70 克 義大利臘腸(任一種類) ,切丁(約0.5公分)
  • 70 克 帕瑪森乳酪 ,切丁
  • 油 ,少許(抹油用)

Nutriční hodnoty
na 1 個
Kalorie
7777 kJ / 1866 kcal
Protein
76 g
Sacharidy
200 g
Tuk
88 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty