義大利復活節臘腸麵包

義大利復活節臘腸麵包

5.0 2 rating
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 20min.
1 個

Suroviny

酵種
  • 牛奶
    115 克
  • 乾酵母粉
    1 ½ 茶匙
  • 法國麵包粉
    75 克
主麵糰
  • 法國麵包粉 多備一些撒粉用
    185 克
  • ½ 茶匙
  • ½ 大匙
  • 1 顆
  • 奶油 切塊
    50 克
  • 義大利臘腸(任一種類) 切丁(約0.5公分)
    70 克
  • 帕瑪森乳酪 切丁
    70 克
  • 少許(抹油用)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 76 g
Kalorie 7777 kJ / 1866 kcal
Tuk 88 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 200 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...