Zařízení & příslušenství
義大利黃金麵包
Příprava 20min.
Celkový 17hod. 45min.
1 個
Suroviny
酵種
-
高筋麵粉125 克
-
水20 克
-
蛋1 顆
-
糖20 克
-
法國老麵90 克
-
奶油 切塊20 克
主麵糰
-
高筋麵粉50 克
-
法國麵包粉50 克
-
2 茶匙 乾酵母粉新鮮酵母20 克
-
糖50 克
-
蛋 (冷藏)1 顆
-
蛋黃1 顆
-
鹽½ 茶匙
-
香草精½ 茶匙
-
奶油 切塊 (冷藏)65 克
-
冰糖粉 (volitelně) 裝飾用20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
60 g
Kalorie
8730 kJ /
2092 kcal
Tuk
87 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
276 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(下)
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan