Zařízení & příslušenství
葡萄牙巨蛋甜麵包
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
1 個
Suroviny
-
牛奶60 克
-
冰水30 克
-
蛋 (冷藏) (麵糰和刷上色用)2 顆
-
蛋黃1 顆
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
糖45 克
-
高筋麵粉240 克
-
鹽½ 茶匙
-
檸檬 只取皮屑½ 顆
-
奶油 (冷藏),切塊,需多備一些抹油用40 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
46 g
Kalorie
6188 kJ /
1484 kcal
Tuk
45 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
226 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(下)
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan