Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 70 g leeks, sliced (5 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g unsalted butter, diced
- 250 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 650 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g fresh spinach leaves
- 40 g double cream
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- extra virgin olive oil, for drizzling
- baguette, sliced, toasted, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1899 kJ / 453 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Broccoli and stilton soup
30min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Creamy Courgette Soup
25min
Carrot and Coriander Soup
25min
Onion Soup
1 godz.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Asparagus Stem Soup
55 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min