Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 350 g Mehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag und Fertigstellung
- 200 g Mozzarella, in Stücken
- 200 g Frischkäse
- 100 g Saure Sahne
- 30 g Senf, mittelscharf
- 15 g Kapern
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Streifen (ca. 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2612 kJ / 624 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min
Lachs-Dill-Senf-Sauce zu Nudeln
20 min
Curry-Hähnchen-Pizza
1sa 10 dk
Champignon-Schinken-Quiche
1sa
Blätterteigmuffins mit Lachs und Avocado
35 min
Muschelnudel-Auflauf mit Thunfisch
1sa 10 dk
Pizza mit Lachs
1sa 30 dk
Fisch-Reis-Auflauf
1sa 20 dk
Schwedische Lachs-Pizza
35 min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min
Lachsomelette
45 min
Räucherlachs-Pizza
1sa