Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basilikumteig
- 60 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 2 Eier
- 60 g Mehl
- 70 g Mineralwasser
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Tomatensauce und Fischzubereitung
- 1 Gemüsezwiebel, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL italienische Kräuter, getrocknet
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Zucker
- 800 g Fischfilets (z.B. Rotbarsch, Seelachs), in großen Stücken (ca. 5 cm)
- 3 EL Zitronensaft zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 200 g Öl zum Frittieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2369 kJ / 565 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1h
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1h
Schweinsmedaillons mit Bärlauchhaube
1h
Fisch mit Bröselkruste
1h
Rotbarsch in Basilikumteig
30min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1u. 10min
Kebab mit Wels und Garnelen und Kräuterreis
3h
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Focaccia Tonnata
1u. 30min
Pizza Vier Jahreszeiten
1u. 30min
Lachs mit Bröselkruste
45min
Fisch-Piccata
1h