Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basilikumteig
- 60 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 2 Eier
- 60 g Mehl
- 70 g Mineralwasser
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Tomatensauce und Fischzubereitung
- 1 Gemüsezwiebel, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL italienische Kräuter, getrocknet
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Zucker
- 800 g Fischfilets (z.B. Rotbarsch, Seelachs), in großen Stücken (ca. 5 cm)
- 3 EL Zitronensaft zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 200 g Öl zum Frittieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2369 kJ / 565 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puten-Spinat-Röllchen mit Ratatouille und Kartoffeln
1h
Fischfilet mit Tomatengemüse
45 min
Lachs-Cannelloni
50 min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min
Saibling mit Artischocken
40 min
Kebab mit Wels und Garnelen und Kräuterreis
3h
Seelachs unter der Kartoffel-Kürbis-Kruste mit Chablissauce
1h
Fisch-Schaschlik
35 min
Fisch-Piccata
1h
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h
Fisch mit Olivenbröselkruste
1h 5min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min