
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g wołowiny bez ścięgien i białych błonek, lekko zmrożonej, pokrojonej na 3 cm kawałki (patrz wskazówka)
- 150 g pora pokrojonego w 3 mm plastry
- 100 g marchewki pokrojonej na kawałki
- 30 - 40 g grzybów shiitake, suszonych
- 3 - 4 ząbki czosnku
- 15 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
- 10 - 15 g sosu sojowego
-
60
g białego wina, wytrawnego
nebo 60 g wody - 80 g soli gruboziarnistej
- 1 łyżeczka cynamonu, mielonego
- 1 liść laurowy, suszony
- 1 gwiazdka anyżu
- 20 g pasty miso jasnej
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 127.6 kcal / 533.9 kJ
- Protein
- 12.7 g
- Tuk
- 2.9 g
- Sacharidy
- 12.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Sodík
- 5465.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zupa bouillabaisse z sosem rouille
1hod. 10min
Ser typu halloumi
29hod.
Oliwa portugalska
10min
Oliwa sycylijska
10min
Koncentrat bulionu tajskiego
25min
Koncentrat bulionu warzywnego z ziołami
25min
Koncentrat bulionu grzybowego
25min
Koncentrat bulionu z kaczki
20min
Koncentrat bulionu wołowego
1hod. 20min
Koncentrat bulionu rybnego
20min
Zupa Pho
1hod. 20min
Zupa miso
45min