Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g wołowiny, bez ścięgien i białych błonek, lekko zmrożonej, pokrojonej na 3 cm kawałki (patrz wskazówka)
- 150 g pora, pokrojonego w 3 mm plastry
- 100 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 30 - 40 g grzybów shiitake, suszonych
- 3 - 4 ząbki czosnku
- 15 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 10 - 15 g sosu sojowego
- 60 g białego wina, wytrawnego
- 80 g soli gruboziarnistej
- 1 łyżeczka cynamonu, mielonego
- 1 liść laurowy, suszony
- 1 gwiazdka anyżu
- 20 g pasty miso, jasnej
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 2734 kJ / 653 kcal
- Protein
- 81.9 g
- Sacharidy
- 60.4 g
- Tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lutenica
1h 50 min
Chutney z mango
40 Min
Koncentrat bulionu krewetkowego
35min
Dżem z suszonych fig i moreli
40 Min
Lassi z kiełkami
20 min
Chałwa z pistacjami
2h 25min
Przyprawa pięciu smaków
10 min
Koncentrat bulionu tajskiego
25 min
Koncentrat bulionu z kaczki
20 min
Arabska mieszanka przypraw
5 Min
Koncentrat bulionu grzybowego
25 min
Koncentrat bulionu wołowego
1h 20 min