Kompatibilní verze
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- ½ TL Zucker
- 600 g Wasser
- 1000 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 40 g Olivenöl
- 10 g Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Dose Tomaten, geschält (400 g)
- 12 Basilikumblätter, frisch
- ½ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- Mehl zum Bearbeiten
- 3 Flaschentomaten, in dünnen Scheiben
- 24 Scheiben Pancetta, dünn
- 24 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 500 g Büffel-Mozzarella, abgetropft, in dünnen Scheiben
- 6 TL Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4580 kJ / 1093 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 128 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Pizza mit Schinken und Pilzen
1sa 45 dk
Pizza Greco
1sa 20 dk
Pizza auf römische Art
1sa 40 dk
Pizza Capricciosa
1sa 40 dk
Pizza mit Salsiccia
2h 40min
Focaccia Tonnata
1sa 30 dk
Pizza auf ligurische Art
1h 50 min
Pizza Vier Jahreszeiten
1sa 30 dk
Pilzza
1sa 20 dk
Pizza mit Meeresfrüchten
2sa 20 dk
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1sa
Pizza Diavolo
1h 15min