Kompatibilní verze
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- ½ TL Zucker
- 600 g Wasser
- 1000 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 40 g Olivenöl
- 10 g Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Dose Tomaten, geschält (400 g)
- 12 Basilikumblätter, frisch
- ½ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- Mehl zum Bearbeiten
- 3 Flaschentomaten, in dünnen Scheiben
- 24 Scheiben Pancetta, dünn
- 24 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 500 g Büffel-Mozzarella, abgetropft, in dünnen Scheiben
- 6 TL Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4580 kJ / 1093 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 128 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1h
Focacce mit Oliven
2h
Pizza mit Salsiccia
2h 40min
Focaccia Tonnata
1h 30min
Pizza Frescolina
1h 40min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2h 10min
Pizza auf römische Art
1h 40min
Pizza Greco
1h 20min
Pizza mit Ratatouille
3h
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1h 35min
Pizza Diavolo
1h 15min