Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Zucker
- 30 g frische Hefe
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 2 Peperoni, rot, in Stücken
- 2 Peperoni, grün, in Stücken
- 400 g Mett
- 2 EL Fenchelsaat
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 8 Prisen Pfeffer
- 1 TL geriebene Zitronenschale, Bio
- 1 Dose Pizzatomaten (400 g)
- 4 EL Kapern, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4235 kJ / 1011 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 99 g
- Tuk
- 47 g
Alternativní recepty
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min
4-Käse-Pizza
3h 50min
Focaccia Tonnata
1 Std. 30 Min
Babas au citron
1 Std. 30 Min
Gemüse-Couscous mit Lammrücken
40min
Focacce mit Oliven
2h
Pizza mit Roastbeef und Pilzen
1h 40min
Weizentortillas mit Kalb-Fajitas
1 Std.
Lammfleischbällchen mit Fladenbrot
1h 35 min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h
Pizza auf römische Art
1h 40min
Pizza Diavolo
1 Std. 15 Min