Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 200 g di uova intere (4 uova)
- 50 g di tuorli (circa 3 tuorli)
- 170 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 5 g di scorza di limone grattugiata
- 120 g di farina di grano forza 180 W
- 50 g di fecola di patate
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 862.4 kJ / 206.1 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 33.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Pasta choux
2h
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Crema pasticcera
15 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Crema mousseline
1 Std.
Crema diplomatica
30 min
Cigni alla crema diplomatica
2h
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h