
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 200 g di uova intere (4 uova)
- 50 g di tuorli (circa 3 tuorli)
- 170 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia i semini estratti
- 5 g di scorza di limone grattugiata
- 120 g di farina di grano forza 180 W
- 50 g di fecola di patate
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 206.1 kcal / 862.4 kJ
- Protein
- 5.1 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 33.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pasticcera
15min
Torta Saint Honoré all'italiana
22hod.
Millefoglie
5hod.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Pan di Spagna
1hod. 50min
Torta mimosa
1hod. 5min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5hod.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2hod.
Crema diplomatica
30min
Zeppole di San Giuseppe
1hod. 50min
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Bignè con crema pasticcera
3hod.