Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 200 g di uova intere (4 uova)
- 50 g di tuorli (circa 3 tuorli)
- 170 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 5 g di scorza di limone grattugiata
- 120 g di farina di grano forza 180 W
- 50 g di fecola di patate
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 862.4 kJ / 206.1 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 33.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta choux
2u.
Pasta frolla
1h 10min
Pan di Spagna
1h 50min
Cigni alla crema diplomatica
2u.
Code di aragosta con crema pasticcera
6u.
Crema diplomatica
30min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2u.
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Crema mousseline
1u.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Cheescake al caco mela
8h
Bignè con crema pasticcera
3h