Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 0
- 90 g di burro
- 1 uovo (da 60 g circa)
-
1
stecca di vaniglia, i semini
nebo 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 862.3 kJ / 206.1 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 33.6 g
- Tuk
- 5.7 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 10.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini con gocce di cioccolato
3 Std. 30 Min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Pizzette
3h 40 min
Piadina romagnola
15min
Pane bianco
3h
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Focaccia caprese
3 Std. 30 Min
Burger buns
4 Std. 40 Min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 min
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h