Zařízení & příslušenství
Apricot and Nut Stuffing
Příprava 10min.
Celkový 45min.
8 portions
Suroviny
-
dried apricots120 g
-
boiling water120 g
-
wholemeal bread torn in pieces220 g
-
walnut halves100 g
-
blanched hazelnuts100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
fresh sage leaves10
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
mace¼ tsp
-
onions quartered300 g
-
unsalted butter diced50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
358 mg
Protein
8 g
Kalorie
1404 kJ /
338 kcal
Tuk
23 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Rhubarb Crumble
55 Min
Brandy Butter
10 Min
Brandy Sauce
10 Min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 Std. 55 Min
Christmas Bread Sauce
15 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Mincemeat
15 Min
Ginger Flapjacks
1 Std. 30 Min
Carrot and Swede Mash
20 Min
Yorkshire Pudding
1 Std.