Apricot and Nut Stuffing
TM5 TM6

Apricot and Nut Stuffing

4.6 (13 hodnocení)

Suroviny

  • 120 g dried apricots
  • 120 g boiling water
  • 220 g wholemeal bread, torn in pieces
  • 100 g walnut halves
  • 100 g blanched hazelnuts
  • 5 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 10 fresh sage leaves
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp mace
  • 300 g onions, quartered
  • 50 g unsalted butter, diced

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1404 kJ / 338 kcal
Protein
8 g
Sacharidy
22 g
Tuk
23 g
Nasycený tuk
5 g
Sodík
358 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty