Arbroath Smokie Soup

Arbroath Smokie Soup

4.9 22 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
6 portions

Suroviny

  • tomatoes fresh, halved
    800 g
  • olive oil
    50 g
  • granulated sugar
    1 tsp
  • fresh thyme leaves
    2 tsp
  • unsalted butter diced
    30 g
  • shallots
    50 g
  • leeks white part, cut in pieces
    50 g
  • bacon (volitelně) unsmoked, cut in pieces
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • Arbroath smokie bones and skin removed, cut in pieces (3 cm)
    150 g
    150 g smoked haddock, bones and skin removed, cut in pieces (3 cm)
  • tomato purée
    20 g
  • fish stock
    500 g
    500 g chicken stock
  • lemon juice
    25 g
  • balsamic vinegar
    1 tsp
  • smoked paprika
    ½ tsp
  • fine sea salt or to taste
    1 tsp
  • ground black pepper or to taste
    ½ tsp
  • double cream
    140 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 275 kcal / 1150.8 kJ
Protein 10.2 g
Tuk 22.1 g
Sacharidy 10.6 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 9.2 g
Sodík 795.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...