Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g tomatoes, fresh, halved
- 50 g olive oil
- 1 tsp granulated sugar
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 30 g unsalted butter, diced
- 50 g shallots
- 50 g leeks, white part, cut in pieces
- 50 g bacon, unsmoked, cut in pieces (volitelně)
- 2 garlic cloves
-
150
g Arbroath smokie, bones and skin removed, cut in pieces (3 cm)
nebo 150 g smoked haddock, bones and skin removed, cut in pieces (3 cm) - 20 g tomato purée
-
500
g fish stock
nebo 500 g chicken stock - 25 g lemon juice
- 1 tsp balsamic vinegar
- ½ tsp smoked paprika
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 140 g double cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1150.8 kJ / 275 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 10.6 g
- Tuk
- 22.1 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 795.1 mg
Alternativní recepty
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Irish Potato Soup
35min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 Min
Curried Cake with Coriander Chutney
1 godz. 10 min
Scotch Broth
1h
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min