Kompatibilní verze
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lemon Pudding with Syrup
- unsalted butter, for greasing
- brown sugar, for dusting
- 100 g lemon juice
- 850 g water
- 280 g brown sugar
- 4 - 6 pieces lemon peel, to taste
- 130 g strong white bread flour
- 60 g unsalted butter, diced
- 15 g milk
- 60 g lemon juice, freshly squeezed
- 2 tsp baking powder
- 2 medium eggs
Beef Bourguignon
- 1 dried bay leaf
- 5 sprigs fresh parsley, cut in pieces
- 3 sprigs fresh thyme, cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 200 - 250 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 700 g beef meat, diced (3 cm) (preferably top rump, chuck, collar or cheek)
- 150 g streaky bacon, cured and smoked, cut in strips
- 300 g red wine, preferably Burgundy or any full-bodied red wine
- 200 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g fresh button mushrooms
- 300 g carrots
- 1 - 2 Tbsp cornflour (volitelně)
- baguette, sliced, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5931 kJ / 1417 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 82 g
- Nasycený tuk
- 44 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 1267 mg
Alternativní recepty
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Beef in Stout
1h 40min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Lasagne Bolognese
1h 45min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Dauphinoise Potatoes
50min