義大利婆舌薄麵包餅

義大利婆舌薄麵包餅

5.0 1 rating
Příprava 45min.
Celkový 3hod. 5min.
12 個

Suroviny

酵種
  • 法國麵包粉
    40 克
  • 25 克
  • 新鮮酵母
    5 克
    ½ 茶匙 乾酵母粉
主麵糰
  • 法國麵包粉
    250 克
  • 5 克
  • 125 克
  • 橄欖油 多備一些刷油用
    20 克
  • 粗鹽
    10 克
  • 乾燥迷迭香
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 2.9 g
Kalorie 447.9 kJ / 107.9 kcal
Tuk 2.9 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 17.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...