Zařízení & příslušenství
義大利婆舌薄麵包餅
Příprava 45min.
Celkový 3hod. 5min.
12 個
Suroviny
酵種
-
法國麵包粉40 克
-
水25 克
-
½ 茶匙 乾酵母粉新鮮酵母5 克
主麵糰
-
法國麵包粉250 克
-
鹽5 克
-
水125 克
-
橄欖油 多備一些刷油用20 克
-
粗鹽10 克
-
乾燥迷迭香1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
2.9 g
Kalorie
447.9 kJ /
107.9 kcal
Tuk
2.9 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
17.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(下)
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan