Zařízení & příslušenství
德國玫瑰花麵包
Příprava 35min.
Celkový 2hod. 45min.
10 個
Suroviny
香草奶油淋醬
-
奶油15 克
-
乾燥綜合香草½ 大匙
主麵糰
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用200 克
-
粗粒小麥粉25 克
-
裸麥麵粉25 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
糖10 克
-
水 多備一些噴水用150 克
-
奶油10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
3.4 g
Kalorie
484 kJ /
116.2 kcal
Tuk
2.4 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
20.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(下)
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan