Carcaças de espelta

Carcaças de espelta

3.3 4 rating
Příprava 40min.
Celkový 23hod. 40min.
12 unidades

Suroviny

Massa prévia
  • água morna
    50 g
  • farinha de espelta integral
    60 g
  • fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
    1 pedaço pequeno
Massa fervida
  • água
    150 g
  • farinha de espelta integral
    50 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
    260 g
  • mel
    10 g
  • farinha de espelta tipo 630
    400 g
  • psyllium husk (ver dica)
    3 - 4 c. chá de
  • sal
    2 c. chá de
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • sal grosso (volitelně)
    1 c. sopa de
  • sementes de alcaravia (volitelně)
    1 c. chá cheia de
  • Farinha de centeio q.b. p/ polvilhar
  • Água q.b. p/ borrifar

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 unidade

Sodík 392.8 mg
Protein 6.4 g
Kalorie 645.9 kJ / 154.4 kcal
Tuk 1.1 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sacharidy 32.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...