Carcaças de espelta
TM6 TM5

Carcaças de espelta

3.3 (4 hodnocení)

Suroviny

Massa prévia

  • 50 g água morna
  • 60 g farinha de espelta integral
  • 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)

Massa fervida

  • 150 g água
  • 50 g farinha de espelta integral

Massa principal

  • Azeite q.b. p/ untar
  • 260 g água, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
  • 10 g mel
  • 400 g farinha de espelta tipo 630
  • 3 - 4 c. chá de psyllium husk (ver dica)
  • 2 c. chá de sal
  • 5 g fermento de padeiro fresco
  • 1 c. sopa de sal grosso (volitelně)
  • 1 c. chá cheia de sementes de alcaravia (volitelně)
  • Farinha de centeio q.b. p/ polvilhar
  • Água q.b. p/ borrifar

Nutriční hodnoty
na 1 unidade
Kalorie
645.9 kJ / 154.4 kcal
Protein
6.4 g
Sacharidy
32.5 g
Tuk
1.1 g
Nasycený tuk
0.2 g
Vláknina
6 g
Sodík
392.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty