Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g Parmesan peyniri, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 10 g maydanoz, sadece yaprakları
- 2 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g riviera zeytinyağı
-
400
g shiitake mantarı, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş ( 3 cm) (bk. öneriler)
nebo herhangi bir taze mantar - 90 g sek beyaz şarap
- 500 g Arborio pirinci
- 1100 g su
- 4 tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk toz karabiber
- 4 - 5 yk tereyağı, (yakl. 75 g) küp küp kesilmiş
- ½ tk elma sirkesi
-
mikro filiz, süslemek için
nebo taze frenk soğanı, ince kıyılmış, süslemek için
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1796.1 kJ / 429.7 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 49.7 g
- Tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1 Std. 15 Min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 Min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 Std. 5 Min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35min
Pancar Soslu Hellim Peynirli Mücver
1hod.
Parmesan Peynirli Risotto
30min
Domatesli Risotto
30min
Dana Stroganoff
1hod.
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35min
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2 Std. 5 Min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min