Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g Parmesan peyniri, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 10 g maydanoz, sadece yaprakları
- 2 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g riviera zeytinyağı
-
400
g shiitake mantarı, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş ( 3 cm) (bk. öneriler)
nebo herhangi bir taze mantar - 90 g sek beyaz şarap
- 500 g Arborio pirinci
- 1100 g su
- 4 tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk toz karabiber
- 4 - 5 yk tereyağı, (yakl. 75 g) küp küp kesilmiş
- ½ tk elma sirkesi
-
mikro filiz, süslemek için
nebo taze frenk soğanı, ince kıyılmış, süslemek için
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1796.1 kJ / 429.7 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 49.7 g
- Tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Balkabaklı Risotto
25 Min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Žádné hodnocení
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2 godz. 55 min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30p
Sarımsaklı Salata Sosu
5min
Domatesli Risotto
30p
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55p
Parmesan Peynirli Risotto
30p
Margarita
10min
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1h 45min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 Min