Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- 10 - 15 g zencefil, taze kök, soyulmuş ve çok ince dilimlenmiş (1 mm)
- 150 g kırmızı soğan, dilimlenmiş (yakl. 1 cm)
- 150 g kabak, sadece çekirdeksiz kısmı, ince - uzun kesilmiş (yakl. 5 mm)
- 150 g havuç, ince - uzun kesilmiş (yakl. 3 mm)
- 1 tk tuz
- 300 g karides, orta boy, soyulmuş, temizlenmiş
- 1 tutam toz beyaz biber (volitelně)
- 100 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 1 tutam şeker
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 787.7 kJ / 188.3 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 11.1 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1039.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frambuazlı Mojito Mokteyl
10 Min
Hindistan Cevizli Kakaolu ve Matchalı Raw Vegan Pasta
3h 45 min
Pikan Cevizli Muzlu Kek
2 Std.
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1h 15 min
Vegan Toz Parmesan
10 Min
Fresa Colada Mokteyl
5min
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Žádné hodnocení
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Bolonez Soslu Kabak Zoodle
40min
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1h 10min
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1h 15 min
Karides Sote
10 Min