Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g körpe roka
- 240 g kestane mantarı, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 240 g kiraz domates, küçük, ikiye bölünmüş
- 20 g taze soğan, sadece yeşil kısımları dilimlenmiş (4 cm)
- 2 diş sarımsak, ince dilimlenmiş
- ½ portakal, dilimlenip dörde bölünmüş
- 120 g beyaz peynir, sert, parçalara bölünmüş
- 15 g limon suyu
- 50 g sızma zeytinyağı
- 580 g su
- 1 tutam toz karabiber
- 700 - 800 g dil balığı fileto, derisiz (bk. öneriler)
- 2 - 3 dal dereotu yaprağı
- 4 tutam tuz, damak tadına göre
- 4 tutam toz karabiber, damak tadına göre
- 2 - 4 tk tereyağı
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1944.1 kJ / 465.1 kcal
- Protein
- 48.6 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 21.7 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Altın Süt
10min
Baget ekmek
3h 45min
Çilek ve Zencefilli Mokteyl
Žádné hodnocení
Bolonez Sos
1h 5min
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1h 35min
Erik Clafoutis
Žádné hodnocení
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Žádné hodnocení
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 Min
Kremalı Fransız Salata Sosu
5min
Pesto Sosu
15min
Demirhindi Şerbeti
13h 30min