Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ portakal kabuğu, sadece turuncu kısımları
- 50 g soğan
- 300 g rezene kökü, sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış
- 275 g portakal suyu
- 60 g zeytinyağı
- 400 g su
- 1 ¼ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 6 enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 749.3 kJ / 179 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 8.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 Min
Zeytinyağlı Fava
35min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Žádné hodnocení
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4u. 45min
Tempura Sebzeler
40min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2hod. 55min
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10min
Zeytinyağlı Yer Elması
1u.
Chai Tea Latte Tozu
15min
Soğan Çorbası
1u. 15min
Yulaflı Kurabiye
1h 5 min
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2u. 5min