
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ portakal kabuğu sadece turuncu kısımları
- 50 g soğan
- 300 g rezene kökü sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış
- 275 g portakal suyu
- 60 g zeytinyağı
- 400 g su
- 1 ¼ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 6 enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 179 kcal / 749.3 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 10.4 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Vláknina
- 8.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kabaklı Börek
1hod. 10min
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1hod. 20min
Tavuklu ve Körili Darı
35min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2hod. 30min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10min
Et Bulyon
45min
Zeytinyağlı Pırasa
30min
Zeytinyağlı Yer Elması
1hod.
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1hod. 15min
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2hod. 5min