Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ portakal kabuğu, sadece turuncu kısımları
- 50 g soğan
- 300 g rezene kökü, sapları ayıklanmış, dörde bölünmüş, yeşillikleri süsleme için kenara ayrılmış
- 275 g portakal suyu
- 60 g zeytinyağı
- 400 g su
- 1 ¼ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 6 enginar çanağı, taze veya dondurulmuş, çözdürülmüş (yakl. Ø 8 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 749.3 kJ / 179 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 8.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 dk
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1sa
Zeytinyağlı Yer Elması
1sa
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2 Std. 5 Min
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30 dk
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 dk
Zeytinyağlı Fava
35 dk
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1h 25min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 dk
Pancar Salatası
15min
Karides Sote
10min