Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccia integrale
- 1430 g di acqua
- 9 g di lievito di birra fresco
- 170 g di farina manitoba
- 100 g di farina integrale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 7 g di sale
Melanzane e pancetta
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 250 g di melanzane a tocchetti (2 cm)
- 150 g di cipolle rosse a listarelle
- 2 pizzichi di sale
- pomodori secchi sott'olio, sgocciolati, a piacere
- foglie basilico fresco, lavate a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1288 kJ / 308 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 29.3 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Pane bianco
3 Std.
Pane senza lievito
19h
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4 Std.
Focaccia di semola
6h 40min
Panfocaccia con noci
3sa 30 dk
Focaccia al pesto
3 godz. 40 min
Pizza romana bianca
6 Std. 30 Min
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3sa 10 dk
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5 Std. 30 Min
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min