Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pasticcera
- 500 g di latte
- 4 tuorli
- 1 uovo
- 130 - 150 g di zucchero, in base alla dolcezza desiderata
- 60 g di farina tipo 00
- 1 bustina di vaniglia in polvere
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 2 pizzichi di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1987 kJ / 475 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Sacharidy
- 53.2 g
- Tuk
- 26.9 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Maxi cannoncino ripieno
6sa 30 dk
Chiffon cake cappuccino
1 Std. 10 Min
Tartufi con cuore al cocco
6h 50 min.
Girelle alla ricotta
1h 15 min
Galette des rois pistacchi e ciliegie
3 Std.
Crocchette con salame piccante
9sa 30 dk
Cheesecake cioccolato e salsa ai kiwi
7 Std. 50 Min
Millefoglie
5 Std.
Mousse di crema inglese al cioccolato
15 min
Chiffon cake
4 Std.
Crema diplomatica
30 Min
Torta paradiso
1 Std. 10 Min