Kompatibilní verze
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vol au vent integrali
- 200 g di burro freddo a pezzi
- 200 g di farina integrale
- 50 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 tuorlo
Mousse al tonno e ricotta
- 250 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 4 filetti di acciughe sott'olio, ben sgocciolati
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 462 kJ / 110 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse salmone e aneto
10 Min
Sformatini al cotechino
30min
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 Std. 20 Min
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1 Std. 30 Min
Baci di dama salati al formaggio
1 Std.
Bignè con tre mousse
2h
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9h
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min