
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo alle vongole
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di vongole, fresche e pulite
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di vino bianco secco
- 100 g di passata di pomodoro
Polenta
- 400 g di farina di mais bianca bramata
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 533 kcal / 2230 kJ
- Protein
- 15.2 g
- Tuk
- 15.5 g
- Sacharidy
- 83.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittelle di ricotta e zafferano (Arrobiolus sarde)
1hod. 15min
Ragù di carne (Bimby Friend)
1hod. 40min
Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta
6hod. 20min
Giardiniera sott'aceto
721hod. 25min
Polenta e bruscitti
2hod. 20min
Marinatura per la selvaggina
20min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1hod. 10min
Brodetto di Fano
1hod.
Conserva di datterini e verdure
7hod.
Trofie al sugo di pesce
1hod.
Sugo di cozze e vongole
1hod. 20min
Ragù di carne mista
1hod. 30min