Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo alle vongole
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di vongole, fresche e pulite
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di vino bianco secco
- 100 g di passata di pomodoro
Polenta
- 400 g di farina di mais bianca bramata
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 83.1 g
- Tuk
- 15.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato
24h 45min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4h 30 min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Polenta
1h
Polenta
1h
Polenta e bruscitti
2h 20min
Faraona delle feste con arance e castagne
2 Std. 30 Min
Salsa peverada
30 Min
Zelten
2 Std. 55 Min
Torta paesana
1h 10min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Polenta taragna
1h 15min