Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sugo alle vongole
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di vongole, fresche e pulite
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di vino bianco secco
- 100 g di passata di pomodoro
Polenta
- 400 g di farina di mais bianca bramata
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 83.1 g
- Tuk
- 15.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sugo al tonno
45 min
Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta
6 godz. 20 min
Polenta
1 godz.
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Trofie al sugo di pesce
1 godz.
Ragù di tonno fresco
1 godz.
Cipolline sott'olio
361h 10min
Sugo all'arrabbiata
20min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 godz. 5 min
Sugo di cozze e vongole
1 godz. 20 min
Salsa verde "Bagnet"
15min