Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Condimento
- 1 scalogno a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 4 carciofi a spicchi sottili e ammollati in acqua e succo di limone
- 100 g di vino bianco secco
-
100
g di brodo vegetale
nebo 100 g di acqua + ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Gnocchi
- 100 g di mortadella in un'unica fetta e a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
-
500
g di ricotta vaccina ben scolata
nebo 500 g di ricotta di pecora ben scolata - 100 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 150 g di farina tipo 00
- 2 tuorli
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 1 - 2 cucchiai di Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2745 kJ / 656 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 41.9 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffin salati alle puntarelle e cappuccio rosso
1h
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1 Std. 40 Min
Cantucci al rosmarino
1h 30min
Sformato di cardi
1h
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Conserva di datterini e verdure
7h
Ravioli ai carciofi
1h 30min
Spatzle con burrata e carciofi
50 min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5 min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 min
Gnudi toscani
40 min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1 Std. 40 Min