
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Condimento
- 1 scalogno a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 4 carciofi a spicchi sottili e ammollati in acqua e succo di limone
- 100 g di vino bianco secco
-
100
g di brodo vegetale
nebo 100 g di acqua + ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Gnocchi
- 100 g di mortadella in un'unica fetta e a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo le foglioline lavate e asciugate
-
500
g di ricotta vaccina ben scolata
nebo 500 g di ricotta di pecora ben scolata - 100 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 150 g di farina tipo 00
- 2 tuorli
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 1 - 2 cucchiai di Parmigiano reggiano grattugiato a piacere
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 656 kcal / 2745 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 41.9 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi alle ortiche
1 Std. 10 Min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 Min
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1 Std. 30 Min
Gnocchi con pesto di sedano e erbe aromatiche
1 Std. 40 Min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50 Min
Gnocchi di castagne ai funghi
1 Std. 5 Min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 Std. 30 Min
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1 Std.
Malfatti bergamaschi
40 Min
Pesto radicchio e noci
10 Min
Pasta al pesto di cavolo nero
40 Min