Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
Ripieno
- 500 g di polpa di zucca a tocchetti
- 500 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 200 g di latte intero
- 30 g di burro
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 150 g di Taleggio a fette
- 150 g di speck a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1341.8 kJ / 321 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 27.6 g
- Tuk
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 516.7 mg
Alternativní recepty
Polpettone di pollo e zucca farcito
1 Std. 30 Min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 Min
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min
Cocottine di zucca e ricotta
50min
Quiche ai funghi e Fontina
1 Std. 30 Min
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1h 10min
Cheesecake alla zucca
7h 30min
Cottage pie (Pasticcio di carne inglese)
1 Std. 20 Min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 godz. 15 min