Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di zucchine a tocchetti (1 cm)
- 50 g di fiori di zucchina a listarelle
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 3 uova
- 100 g di panna acida (crème fraîche)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1228.3 kJ / 293.6 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 14.1 g
- Tuk
- 23.1 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta brisée
10 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Sfogliata con burrata e fiori di zucca
1 Std. 10 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 min
Crostata salata di spinaci
1h
Quiche salata ai carciofi
1h 20 min
Strudel di verdure
2 Std.
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40 Min
Crostata di fiori e zucchine
1 godz. 35 min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40 min
Torta di spinaci greca
1h 20 min