Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di zucchine a tocchetti (1 cm)
- 50 g di fiori di zucchina a listarelle
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 3 uova
- 100 g di panna acida (crème fraîche)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1228.3 kJ / 293.6 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 14.1 g
- Tuk
- 23.1 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta pasqualina
2u. 5min
Torta salata bietole e uova
2h
Quiche ai finocchi e porri
1 godz. 10 min
Quiche salata ai carciofi
1 godz. 20 min
Torta di asparagi
1 godz. 10 min
Scarpazza sarzanese
2h 30min
Crostata di fiori e zucchine
1h 35 min.
Quiche di patate, porri e ananas
2 godz. 20 min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Torta pasqualina (senza glutine)
2h
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 godz. 20 min
Crostata salata di spinaci
1h