Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 350 g de cebolla en trozos
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 2000 g de mejillones frescos limpios
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 cucharadita de pimentón picante
- 20 g de harina
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2187.6 kJ / 523.4 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Sacharidy
- 15.3 g
- Tuk
- 41.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almejas a la marinera
30min
Calamares a la americana
50min
Centollos con cabrales y sidra
1h
Cangrejos de río en salsa
30min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Tigres
1h
Mejillones al vino
30min
Gambones gratinados
30min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10min
Rape en salsa americana
1h
Arroz negro cremoso con calamares
40min