Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 6 tiras de piel de limón
- 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 60 g de chalota en 2 trozos
- 20 g de mantequilla
- 40 g de zumo de limón
- 50 g de agua
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 100 g de crème fraîche
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1044.8 kJ / 250 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas al vapor
30 min
Almejas a la marinera
30 min
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35 min
Mariscada
3h 30min
Mejillones con patatas fritas (Moules frites)
30 min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 min
Berberechos al natural con limón
2h 15min
Chirlas en salsa verde de cilantro
25 min
Almejas al vapor con salsa de mantequilla
1h
Mejillones al vapor con salsa picante
45 min
Mejillones al vino
30 min
Berberechos en salsa verde
1h