Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 6 tiras de piel de limón
- 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 60 g de chalota en 2 trozos
- 20 g de mantequilla
- 40 g de zumo de limón
- 50 g de agua
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 100 g de crème fraîche
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1044.8 kJ / 250 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sepia al ajillo
25 Min
Boquerones en vinagre
48h
Almejas a la marinera
30 Min
Berberechos en salsa verde
1 Std.
Almejas al vapor con salsa de mantequilla
1 Std.
Patatas al vapor
30 Min
Mejillones al vino
30 Min
Mejillones al curry
30 Min
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Berberechos al natural con limón
2 godz. 15 min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 Min