![Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0079F672-B6C7-4908-897C-217804A1CBDE/Derivates/286D13A3-C17C-445D-9BE8-F394B7D0B34B.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de bacalao en salazón (ver sugerencia)
- 100 g de aceite de oliva
- 100 g de agua
- 600 g de patatas en rodajas de 5 mm
- 100 g de pimientos verdes en juliana
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 100 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 800 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de guisantes (frescos o congelados)
- 8 cucharadas de mayonesa
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 31.6 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 557.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao al estilo de Braga
30min
Bacalao en salsa verde
30min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25min
Pescadilla con langostinos en salsa
30min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Merluza a la gallega
40 分钟
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 分钟
Merluza a la koskera
45 分钟
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 分钟
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 分钟
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min