Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de agua
- 1000 g de cubitos de hielo
- 40 g de sal gorda
- 250 g de gambas blancas frescas de Huelva
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 90 kJ / 21 kcal
- Protein
- 4.52 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 0.37 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25 Min
Atún con sabor a Huelva
1 Std.
Papas y aceitunas negras aliñás
25h
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min
Atún en manteca (Andalucía)
3 Std.
Almejas a la marinera
30 Min
Mero en amarillo
45 Min
Almejas a la sidra
15 Min
Salmorejo para dos
45 Min
Gambas al ajillo
15 Min
Coquinas al ajillo
1 Std.
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 Min