Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de aceite de oliva
- 1000 - 1200 g conejo en trozos
- 2 cucharaditas de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 cucharada rasa de harina
- 200 g de cebolla roja (cortada en octavos)
- 100 g de zanahoria en rodajas
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de vino blanco
- 1 pastilla de caldo de ave
- 1 - 2 cucharaditas de tomillo seco
- 200 g de agua
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 600 g de patatas en trozos pequeños
- 200 g de leche
- 10 g de mantequilla
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 cucharada de cebollino fresco picado (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1461 kJ / 349 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 18.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conejo a las finas hierbas
50min
Conejo en salsa de naranja y tomillo
50min
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45 min
Conejo a la huertana
45 min
Conejo a la mostaza
50min
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo a la sidra
1h
Conejo guisado
30 min
Conejo al chilindrón
1h
Conejo al ajillo con setas
40 Min
Conejo a la cazadora
50min
Arroz con conejo
1h 15min