
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 50 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
15
g frische Hefe
nebo 2 geh. TL Trockenhefe -
180
g Buttermilch
nebo 180 g halbentrahmte Milch -
400
g Pizzamehl
nebo 400 g Manitoba-Mehl - 1 TL Salz
Belag
- 50 g Parmesan in Stücken (3 cm)
-
50
g Caciocavallo in Stücken (3 cm)
nebo 50 g Fontina in Stücken (3 cm) - 80 g Mozzarella abgetropft, geviertelt
Letzte Zubereitungsschritte
- 80 g Gorgonzola in Stücken (2-3 cm)
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 581 kcal / 2431 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 80 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Käse-Schinken-Röllchen
55min
Toastbrot
16hod.
Brötchen
1hod. 40min
Vier-Käse-Pizza
1hod. 40min
Käsesauce
15min
Grundteig für Brot
24hod. 30min
Türkische Pizza - Lahmacun
1hod. 10min
Waadtländer Flammkuchen
1hod. 30min
Mini-Calzone "Neptun"
1hod. 20min
Pizza mit Peperoni
1hod. 55min
Vier-Käse-Pizza
1hod. 40min
4-Käse-Quiche
45min