Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
nebo 2 TL Trockenhefe (ca. 10 g) -
400
g Pizzamehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
nebo 400 g Manitoba-Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche - 30 g Sonnenblumenöl, oder Erdnussöl
- 1 TL Salz
Belag
- 100 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 - 2 Blätter Basilikum, frisch, gewaschen und getrocknet
- 2 - 3 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen, frisch
- 20 g Olivenöl, nativ
- 10 Cherry-Tomaten, halbiert
- 90 g Rucolablätter, gewaschen und getrocknet
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 200 g Burrata
- 1 - 2 Blätter Basilikum, frisch, gewaschen und getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3489 kJ / 834 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 99 g
- Tuk
- 38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trenette mit Pesto
45min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Knusprige Focaccia
2h 10min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1h 15min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20 min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 Min
Bucatini all'amatriciana
45min
Gnocchi Tricolore
35min
Mediterrane Pastetchen
1h
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2hod. 35min
Mini-Focaccia Fantasia
2 Std. 5 Min
Spaghettini mit Peperoni
50 Min