
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
nebo 2 TL Trockenhefe (ca. 10 g) -
400
g Pizzamehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche
nebo 400 g Manitoba-Mehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche - 30 g Sonnenblumenöl oder Erdnussöl
- 1 TL Salz
Belag
- 100 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 - 2 Blätter Basilikum, frisch gewaschen und getrocknet
- 2 - 3 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen frisch
- 20 g Olivenöl, nativ
- 10 Cherry-Tomaten halbiert
- 90 g Rucolablätter gewaschen und getrocknet
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 200 g Burrata
- 1 - 2 Blätter Basilikum, frisch gewaschen und getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 834 kcal / 3489 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 99 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Schnecken
1 godz. 20 min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40 min
Lasagne verdi
1 godz. 15 min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2 godz. 20 min
Pizza alla Romana
1 godz. 40 min
Conchiglie an frischer Tomatensauce mit Ziegenkäse
45 min
Sizilianischer Crevettensalat
40 min
Pizza mit Peperoni
1 godz. 55 min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 min
Chnoblibrot
15 min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 min