Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
nebo 2 TL Trockenhefe (ca. 10 g) -
400
g Pizzamehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
nebo 400 g Manitoba-Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche - 30 g Sonnenblumenöl, oder Erdnussöl
- 1 TL Salz
Belag
- 100 g passierte Tomaten, aus der Dose
- 1 - 2 Blätter Basilikum, frisch, gewaschen und getrocknet
- 2 - 3 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen, frisch
- 20 g Olivenöl, nativ
- 10 Cherry-Tomaten, halbiert
- 90 g Rucolablätter, gewaschen und getrocknet
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 200 g Burrata
- 1 - 2 Blätter Basilikum, frisch, gewaschen und getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3489 kJ / 834 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 99 g
- Tuk
- 38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry-Poulet-Pizza
1 Std. 10 Min
Pizza mit Peperoni
1h 55min
Pizza vier Jahreszeiten
1h 30 min
Calzone
2 Std. 50 Min
Mini-Calzone "Neptun"
1h 20 min
Pizzette mit aromatischen Kräutern
1 Std. 35 Min
Lachsburger
25 min
Pizza "Tricolore"
1 godz. 45 min
Pizzette mit Ziegenkäse
1 Std. 35 Min
Mini-Focaccia Fantasia
2 Std. 5 Min
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4h 35min