Pizza Frescolina

Pizza Frescolina

4.4 14 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
2 Portionen

Suroviny

Teig
  • Wasser
    220 g
  • Zucker
    1 TL
  • frische Hefe
    20 g
    2 TL Trockenhefe, (ca. 10 g)
  • Pizzamehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche
    400 g
    400 g Manitoba-Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
  • Sonnenblumenöl oder Erdnussöl
    30 g
  • Salz
    1 TL
Belag
  • passierte Tomaten, aus der Dose
    100 g
  • Basilikum, frisch gewaschen und getrocknet
    1 - 2 Blätter
  • Salz
    2 - 3 Prisen
  • Pfeffer, gemahlen frisch
    1 Prise
  • Olivenöl, nativ
    20 g
  • Cherry-Tomaten halbiert
    10
  • Rucolablätter gewaschen und getrocknet
    90 g
  • Olivenöl, nativ
    1 EL
  • Burrata
    200 g
  • Basilikum, frisch gewaschen und getrocknet
    1 - 2 Blätter

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 31 g
Kalorie 3489 kJ / 834 kcal
Tuk 38 g
Sacharidy 99 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...