Kompatibilní verze
Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g Brunnenkresse, gewaschen und getrocknet
- 5 - 10 g Zitronensaft
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 50 g Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- 10 - 12 Kopfsalat, Blätter
- 500 g Seebarsch, ohne Kopf und Innereien (siehe Tipps)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 32.55 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs mit Spargeln, Reis und Zitronen-Hollandaise
45min
Vollkornbrot
4 godz.
Blaubeer-Glace-Schaum
10 min
Poulet-Reis, Gemüsesuppe und gedämpftes Ei
1 Std. 25 Min
Gefülltes Curry-Poulet-Brot
2 Std. 45 Min
Ossobuco sous-vide
13h
Glasierte Karotten mit Honig
1 godz. 20 min
Erbsen-Ingwer-Suppe, Zitronenlachs mit Brokkoli
1h
Rind an Tamarindensauce mit Klebreis
8h 10min
Scharfe Truten-Kebabs
1h
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50 min
Trutenburger
1 Std. 25 Min