Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln

Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln

3.7 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 Portionen

Suroviny

  • Brunnenkresse gewaschen und getrocknet
    30 - 40 g
  • Zitronensaft
    5 - 10 g
  • feinkörniges Salz
    2 TL
  • weisser Pfeffer, gemahlen
    1 TL
  • Olivenöl, nativ
    50 g
  • Wasser
    500 g
  • Kartoffeln in Stücken (3-4 cm)
    500 g
  • Kopfsalat
    10 - 12
  • Seebarsch ohne Kopf und Innereien (siehe Tipps)
    500 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 32.55 g
Kalorie 1971 kJ / 471 kcal
Tuk 20.8 g
Vláknina 4.9 g
Sacharidy 38.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...