
Kompatibilní verze
Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g Brunnenkresse gewaschen und getrocknet
- 5 - 10 g Zitronensaft
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 50 g Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln in Stücken (3-4 cm)
- 10 - 12 Kopfsalat, Blätter
- 500 g Seebarsch ohne Kopf und Innereien (siehe Tipps)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 471 kcal / 1971 kJ
- Protein
- 32.55 g
- Tuk
- 20.8 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Randensalat mit Meerettich
10min
Menü: Topinambursuppe, Beef Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3hod.
Menü: Topinambursuppe, Lachs im Blätterteig mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
2hod. 15min
Kürbissuppe mit Ingwer, Kokosmilch und gerösteten Kichererbsen (12 Portionen)
40min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30min
Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln
1hod. 10min
Lachsforelle mit Rahmspinat und Salzkartoffeln
55min
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1hod. 20min
Mandelsahne (vegan)
Žádné hodnocení
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min
Lammragout
1hod. 45min
Forellen mit Gemüsereis
45min