Kompatibilní verze
Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g Brunnenkresse, gewaschen und getrocknet
- 5 - 10 g Zitronensaft
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 50 g Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- 10 - 12 Kopfsalat, Blätter
- 500 g Seebarsch, ohne Kopf und Innereien (siehe Tipps)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 32.55 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargeln mit Quark-Tartarsauce
50 dk
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1sa 20 dk
Komplettmenü: Linsen, Schweinefilet und Salat
2 Std. 40 Min
Erbsen-Ingwer-Suppe, Zitronenlachs mit Brokkoli
1 Std.
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Scharfe Truten-Kebabs
1 Std.
Lachsfilets auf Spargeln mit Buchweizen
40 dk
Kalbsmilken mit Weissweinsauce
Žádné hodnocení
Grüne Pfeffersauce
20 dk
Lachs mit Spargeln, Reis und Zitronen-Hollandaise
45 Min
Forellen mit Gemüsereis
45 Min