Kompatibilní verze
Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g Brunnenkresse, gewaschen und getrocknet
- 5 - 10 g Zitronensaft
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 50 g Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- 10 - 12 Kopfsalat, Blätter
- 500 g Seebarsch, ohne Kopf und Innereien (siehe Tipps)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 32.55 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta mit Pilzragout
45min
Gedünstetes-Gemüse
10 Min
Kalbsmilken mit Weissweinsauce
Žádné hodnocení
Chapatis
1 Std.
Kabeljau mit Süsskartoffel-Selleriestampf
40min
Gedünstetes Gemüse
15 Min
Poulet auf roten Peperoni
1 godz. 5 min
Poulet-Reis, Gemüsesuppe und gedämpftes Ei
1 Std. 25 Min
Lachs mit Spargeln, Reis und Zitronen-Hollandaise
45min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1 Std.
Himbeer- und Limettensorbet
10 Min
Fenchelsalat mit Parmesan
10 Min