Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 230 g Buttermilch
- 1 TL Zucker
- 15 g frische Hefe
- 400 g Brotmehl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Fontinakäse
- 80 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 80 g Gorgonzola, in kleinen Würfeln
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2431 kJ / 581 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Speck
40 min
Focaccia mit Tomaten
40 min
Pizza "Tricolore"
1h 45 min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 min
Varoma-Brötli
2 Std. 15 Min
Hefezopf
2u. 20min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 godz. 15 min
Brötchen
1u. 40min
Kartoffelsalat
1 Std. 5 Min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 min
Klassische Lasagne
2 godz. 5 min
Spaghettini mit Peperoni
50 min