Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Butter, weich, in Stücken
- 350 g Birnen, z. B. Williamsbirnen ), mit Schale, entkernt und in Stücken (3 cm)
- 200 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
nebo 1 TL Trockenhefe -
300
g Pizzamehl
nebo 300 g Manitoba-Mehl - 200 g Roggenmehl
- 1 ½ TL Salz
- 150 - 200 g Gorgonzola, in Stücken (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce béarnaise
20min
Apfelglace mit Kokosmilch
10min
Vermicelles
3h 15min
Trenette mit Pesto
45 λεπτ.
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Zwiebelwähe
1h 15min
Osterkuchen
1h 45min
Mediterrane Pastetchen
1ωρ.
Käsemuffins mit Gemüse und Haselnüssen
45 λεπτ.
Amarettini
1h 30 min
Polenta mit Pilzragout
45 λεπτ.
Tessiner Polenta
45 λεπτ.