![Focaccia mit Birnen und Gorgonzola Focaccia mit Birnen und Gorgonzola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1852BE56-1E7F-463D-8596-13FB5D5E9B54/Derivates/D36E71A9-DE28-4625-8A3D-906479E0F83B.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Butter, weich, in Stücken
- 350 g Birnen, z. B. Williamsbirnen ), mit Schale, entkernt und in Stücken (3 cm)
- 200 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
nebo 1 TL Trockenhefe -
300
g Pizzamehl
nebo 300 g Manitoba-Mehl - 200 g Roggenmehl
- 1 ½ TL Salz
- 150 - 200 g Gorgonzola, in Stücken (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cantucci
1 Std. 50 Min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Forellenmousse
5min
Fisch Curry
35 min
Osterkuchen
1 Std. 45 Min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1 Std.
Crumble mit weisser Schoggi, Mango und Limetten
2ч. 45 мин.
Pizza mit Zucchetti
1 Std. 45 Min
Kürbis-Orangen-Suppe
35 min
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Knusperchips mit Guaçamole
1 Std.
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.