
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Butter weich, in Stücken
- 350 g Birnen, z. B. Williamsbirnen ), mit Schale, entkernt und in Stücken (3 cm)
- 200 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
nebo 1 TL Trockenhefe -
300
g Pizzamehl
nebo 300 g Manitoba-Mehl - 200 g Roggenmehl
- 1 ½ TL Salz
- 150 - 200 g Gorgonzola in Stücken (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 479 kcal / 2004 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 67 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabatta Brot
1 godz. 45 min
Pannacotta mit Mango-Coulis
4 godz. 15 min
Sauce béarnaise
20 min
Avocado-Glace
4 godz. 15 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 godz. 20 min
Poulet Tajine mit Honig und Zwetschgen
40 min
Peperoni-Vinaigrette
5 min
Thai Burger
30 min
Chinesische Nudeln mit Gemüseallerlei
35 min
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1 godz.
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 godz. 10 min