Randen-Ricotta-Gnocchi

Randen-Ricotta-Gnocchi

2.6 22 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 30min.
6 Portionen

Suroviny

Gnocchi
  • Parmesan in Stücken (2-3 cm)
    100 g
  • Brot vom Vortag
    30 g
  • Wasser
    700 g
  • Kartoffeln, mehligkochend geschält und in Scheiben (1 cm)
    500 g
  • Mehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche
    300 g
  • Randen, gekocht in Scheiben (1-2 cm)
    200 g
  • Schafs-Ricotta in Stücken und abgetropft
    100 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Zimt, gemahlen
    1 Prise
Sauce
  • Mehl
    20 g
  • Butter
    20 g
  • Milch
    300 g
  • Gorgonzola
    50 g
  • Salz
    ½ TL
  • Schnittlauch, frisch zerkleinert (1–2 mm) (optional)
    2 - 3 Halme

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 29 g
Kalorie 2803 kJ / 670 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 6 g
Sacharidy 96 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...