Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 100 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Brot, vom Vortag
- 700 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält und in Scheiben (1 cm)
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 200 g Randen, gekocht, in Scheiben (1-2 cm)
- 100 g Schafs-Ricotta, in Stücken und abgetropft
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Zimt, gemahlen
Sauce
- 20 g Mehl
- 20 g Butter
- 300 g Milch
- 50 g Gorgonzola
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Halme Schnittlauch, frisch, zerkleinert (1–2 mm) (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2803 kJ / 670 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 96 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta mit Pilzragout
45 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min
Munder Safranrisotto
45 min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 min
Polenta
30 min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Spinatwähe
55 min
Quinoa-Broccoli-Gratin
1 godz. 10 min
Kürbisrisotto
35 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Vermicelles
3h 15min
Mini-Focaccia Fantasia
2u. 5min