
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 100 g Parmesan in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Brot vom Vortag
- 700 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend geschält und in Scheiben (1 cm)
- 300 g Mehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 200 g Randen, gekocht in Scheiben (1-2 cm)
- 100 g Schafs-Ricotta in Stücken und abgetropft
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Zimt, gemahlen
Sauce
- 20 g Mehl
- 20 g Butter
- 300 g Milch
- 50 g Gorgonzola
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Halme Schnittlauch, frisch zerkleinert (1–2 mm) (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 670 kcal / 2803 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 96 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhabarberwähe
55min
Spinatrisotto mit Spargeln
40min
Grundteig für Brot
24hod. 30min
Sellerie-Karotten-Tätschli
20min
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1hod.
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50min
Polenta mit Pilzragout
45min
Kartoffel-Gnocchi
1hod. 15min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1hod. 10min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2hod. 10min