Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Pumpernickel, in Stücken
- 1 Ei
Belag und Fertigstellung
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, klein, mit Schale, halbiert
- 400 g Rosenkohl
- 300 g Frischkäse
- 2 Eier
- 1 TL Senf
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 30 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1662 kJ / 397 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 366 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl-Auflauf
1 Std.
Blumenkohl-Schnitzel-Quiche
1 Std. 25 Min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1 Std.
Kartoffel-Zucchini-Tortilla
1 Std. 10 Min
Spinatpfannkuchen vom Blech
35min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45min
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2h
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1 Std. 15 Min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1 Std. 30 Min
Wirsingtarte
1 Std. 30 Min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1 Std. 10 Min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40min