Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Wasser
- 1 Bund Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen (2 mm)
- 2 Staudensellerie-Stangen, in feinen Scheiben (2 mm)
- 1 Fenchelknolle, in feinen Scheiben (2 mm), und Fenchelgrün zur Dekoration
- 3 Eier, getrennt
- Butter zum Einfetten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Kerbel, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Magerquark
- 1 EL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 150 g Erbsen, frisch oder TK, aufgetaut
- 3 Tomaten, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 6.9 g
Alternativní recepty
Gemüse-Reis-Auflauf
1 Std. 20 Min
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1 Std.
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45 Min
Gelbe Zucchini-Nudeln mit Petersilien-Salsa
35 Min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1 Std. 20 Min
Gefüllte Paprika mit Spinat und Ei
40 Min
Rosenkohl-Auflauf
1 Std.
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1h 45 min.
Brokkoli-Auflauf mit körnigem Frischkäse
40 Min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 Min
Linsen-Auflauf
1 Std. 20 Min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 Min