Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Wasser
- 1 Bund Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen (2 mm)
- 2 Staudensellerie-Stangen, in feinen Scheiben (2 mm)
- 1 Fenchelknolle, in feinen Scheiben (2 mm), und Fenchelgrün zur Dekoration
- 3 Eier, getrennt
- Butter zum Einfetten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Kerbel, ohne Stiele
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Magerquark
- 1 EL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 150 g Erbsen, frisch oder TK, aufgetaut
- 3 Tomaten, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 6.9 g
Alternativní recepty
Rosenkohl-Auflauf
1h
Gemüse-Reis-Auflauf
1h 20 min
Kartoffel-Sellerie-Auflauf mit Schinken
1 Std. 10 Min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min
Rote-Linsen-Gratin
1h 20 min
Linsen-Auflauf
1h 20 min
Gemüse-Lachs-Auflauf
1h 15min
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2 godz.
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1h 20 min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1h 20 min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1 godz. 45 min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 Min